Internationaal

De Advocaten van Van Riet is aangesloten bij Consulegis, een internationaal netwerk van onafhankelijke advocatenkantoren. Door dit netwerk, dat garant staat voor professionele juridische dienstverlening, hebben De Advocaten van Van Riet toegang tot meer dan 1.700 advocaten in 44 landen en 150 steden.

Door de jaren heen zijn daarmee vriendschappelijke professionele relaties gegroeid, zodat wederzijds vertrouwen op elkaars ervaring en professionaliteit het uitgangspunt is bij internationale samenwerking en verwijzingen. De Advocaten van Van Riet beschikt zo over een wereldwijd netwerk met partners in Argentinië, Australië, België, Brazilië, Canada, Chili, China, Denemarken, Duitsland, Frankrijk,  Griekenland, Hong Kong, Ierland, Israël, Italië, Japan, Luxemburg, Mexico, Oostenrijk, Paraguay, Polen, Portugal, Spanje, Tsjechië, Turkije, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten, Zuid-Afrika, Zweden en Zwitserland.

Consulegis bestaat uit onafhankelijke, samenwerkende advocatenkantoren die wereldwijd gevestigd zijn in steden die van strategisch, commercieel en economisch belang zijn. Alle aangesloten advocatenkantoren zijn toegelaten op basis van kwaliteit, reputatie, grootte en omvang van het internationale werk.