Kennis delen

Met ruim 25 jaar ervaring is De Advocaten van Van Riet gespecialiseerd in vastgoed, insolventie & herstructurering, ondernemingsrecht en arbeidsrecht. Onze know how wordt wekelijks aangevuld met ervaringen uit eigen praktijk, nieuwe jurisprudentie en actuele wet- en regelgeving. Deze kennis delen we op KennisvanVanRiet.nl graag met u.

Door onze kennis met u te delen streven wij ernaar dat u goed geïnformeerd bent, zodat u eerder juridische risico’s opmerkt. Zo kunnen onnodige problemen worden voorkomen. Daarnaast zien wij u het liefst als onze goed geïnformeerde partner, die wij uitdagen met scherpe vragen om samen de optimale aanpak te bepalen. Snel tot de kern komen en doorpakken, daar houden we van.
 
Het delen van kennis vormt niet alléén het onderscheidend vermogen van de Advocaten van Van Riet. Dat we gespecialiseerde kennis in huis hebben, daar mag u van uit gaan. Voor u telt vooral de aanpak en het resultaat. Onze toegevoegde waarde zit dan ook in de manier waarop we onze kennis in uw zaak toepassen: deskundig, no nonsense, snel, informeel en altijd oplossingsgericht. Daar heeft u wat aan.
 
www.kennisvanvanriet.nl