30 jaar de Advocaten van Van Riet

juni 2017

Wat in 1987 startte als een kantoor met een zakelijke DNA, heeft zich in de loop der jaren succesvol ontwikkeld tot een gespecialiseerde juridische dienstverlener, met een heldere focus op Vastgoed, Herstructureringen, Ondernemingen en Organisatie en Zorg. Dit jaar viert het kantoor haar 30-jarig bestaan. We kijken terug op een rijke historie en zijn vol ambitie om in de toekomst de betrokkenheid bij onze cliënten en onze grondige kennis van zaken verder te optimaliseren. 

Nieuwe website

juni 2017

De Advocaten van Van Riet werkt aan een nieuwe digitale omgeving, die meer interactief is en voorziet in een integratie met Kennisvanvanriet.nl, ons succesvolle kennisplatform. 

Naar verwachting is de nieuwe online omgeving na de zomerbreak online te raadplegen.

Anne Koopman stapt over naar de Advocaten van Van Riet

juni 2017

Anne Koopman is sinds mei verbonden aan De Advocaten van Van Riet. Als ervaren arbeidsrechtadvocaat zal zij adviseren contracteren en procederen op alle terreinen van het arbeidsrecht. Anne ziet het daarnaast  als een uitdaging onze cliënten en relaties op de hoogte te houden en te ondersteunen, zodat zij en hun HR organisaties zoveel mogelijk up-to-date blijven. 

Kennisontbijt voor de VvE manager

maart 2017

Op 6 en 11 april 2017 organiseren De Advocaten van Van Riet in samenwerking met VGM NL 'Kennisontbijt voor de VvE manager'. Voor beide data: donderdag 6 en dinsdag 11 april 2017 zijn nog plaatsen beschikbaar. 

Kennisvanvanriet.nl viert derde verjaardag

december 2016

Sinds 2013 delen we onze kennis online via ons kennisplatform kennisvanvanriet.nl. Inmiddels hebben vele duizenden bezoekers gebruik gemaakt van onze vrij toegankelijke en overzichtelijk ingedeelde kennisitems. 

Business Meetings Zorgvastgoed

november 2016

Onder de titel ‘Business Meeting Wonen en Zorg, de verdieping’ verzorgen AAG en de Advocaten van Van Riet in samenwerking met mediapartner Vastgoedjournaal vanaf januari 2017 vier business meetings.

Congres VvE Managers

oktober 2016

Op 28 november 2016 vindt het jaarlijks Congres VvE Managers plaats, georganiseerd door VGM.nl, VvE Belang en Centraal Beheer Achmea.

Consulegis Shanghai Conference

september 2016

As a longstanding Consulegis Member, de Advocaten van Van Riet will be attending the Shanghai CONSULEGIS Autumn Conference from Thursday, 20 October 2016 to Sunday, 23 October 2016. 

Workshop transformeren van kantoren naar woningen op Provada

juni 2016

Op woensdag 8 juni om 14.30 uur organiseren de Advocaten van Van Riet in samenwerking met de gemeente Utrecht, LBP SIGHT en RSM op de PROVADA een praktische en informatieve workshop over het transformeren van kantoren naar woningen.

Provada seminar "Dag V&D! En nu…"

mei 2016

Dutch Women in Real Estate (DWIRE) organiseert is samenwerking met De Advocaten van Van Riet tijdens de Provada op woensdag 8 juni 2016 van 13.30-14.30 uur in zaal E103, RAI Amsterdam het seminar “Dag V&D! En nu…”